Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího

Show full item record

No preview available
Title: Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
Author: Lukeštíková, Irena
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Práce se zabývá produkcí, jatečnými úpravami, členěním děleného masa, požadavky na jakost a zpracováním kuřecího masa. Jsou popsány různé kuchyňské úpravy tepelného zpracování jednotlivých částí kuřete a technologie výroby kuřecích masných výrobků. Je popsána výživová hodnota masa kura domácího a nové možnosti jeho kulinářského využití.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53878
Date: 2022-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Gastronomické technologie


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
lukeštíková_2023_dp.pdf 1.182Mb PDF View/Open None
lukeštíková_2023_op.pdf 525.8Kb PDF View/Open None
lukeštíková_2023_vp.pdf 853.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account