Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
Show full item record
No preview available
Title:
|
Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího |
Author: |
Lukeštíková, Irena
|
Advisor: |
Mlček, Jiří
|
Abstract:
|
Práce se zabývá produkcí, jatečnými úpravami, členěním děleného masa, požadavky na jakost a zpracováním kuřecího masa. Jsou popsány různé kuchyňské úpravy tepelného zpracování jednotlivých částí kuřete a technologie výroby kuřecích masných výrobků. Je popsána výživová hodnota masa kura domácího a nové možnosti jeho kulinářského využití. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/53878
|
Date:
|
2022-12-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Gastronomické technologie |
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account