Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce
Autor: Sedláčková, Michala
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Obsahem diplomové práce je analýza aromatických látek a organických kyselin ve vybraných ovocných destilátech a jejich senzorické hodnocení. V teoretické části je popsána základní charakteristika ovoce, jeho chemické složení, rozebrán technologický postup výroby kvasu, alkoholové kvašení a základní vady, které se v kvasech mohou vyskytovat. Dále se diplomová práce věnuje procesu destilace, destilačnímu zařízení a základním úpravám u destilátů. Poslední kapitoly pojednávají o chemickém složení destilátů a procesu zrání.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53644
Datum: 2022-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
sedláčková_2023_dp.pdf 2.229Mb PDF Zobrazit/otevřít None
sedláčková_2023_op.pdf 326.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
sedláčková_2023_vp.pdf 729.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet