Zvýšení produktivity práce na pracovišti potravinářské firmy s ohledem na bezpečnost logistických procesů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zvýšení produktivity práce na pracovišti potravinářské firmy s ohledem na bezpečnost logistických procesů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Peterek, Kamil
dc.contributor.author Heincová, Michaela
dc.date.accessioned 2023-12-20T13:24:23Z
dc.date.available 2023-12-20T13:24:23Z
dc.date.issued 2022-12-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/52904
dc.description.abstract Tématem této diplomové práce je zvyšování produktivity práce na pracovišti potravinářské firmy s ohledem na bezpečnost logistických procesů. Vybraným pracovištěm je pikovací zóna v hlavním skladu firmy. Teoretická část je zaměřena na objasnění základních pojmů a informací související s danou problematikou. V praktické části je nejprve představena vybraná společnost a následně je vytvořena analýza aktuálního stavu pikovací zóny za použití vybraných metod. V závěru práce jsou na základě výsledků analýzy navržena a zhodnocena opatření pro zvýšení produktivity práce pracoviště.
dc.format 97 s. (135 592 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject skladování cs
dc.subject plýtvání cs
dc.subject produktivita cs
dc.subject ABC analýza cs
dc.subject 5S metoda cs
dc.subject spaghetti diagram cs
dc.subject bezpečnost cs
dc.subject warehouse en
dc.subject waste en
dc.subject productivity en
dc.subject ABC analysis en
dc.subject 5S method en
dc.subject spaghetti diagram en
dc.subject safety en
dc.title Zvýšení produktivity práce na pracovišti potravinářské firmy s ohledem na bezpečnost logistických procesů
dc.title.alternative Increasing of Labor Productivity of Selected Department at a Food Company with Regard to the Safety of Logistics Processes
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Tučková, Zuzana
dc.date.accepted 2023-05-23
dc.description.abstract-translated The theme of this thesis is to increase the labor productivity of selected workplace at a food company with regard to the safety of logistics processes. The selected workplace is a picking zone in the company's main warehouse. The theoretical part is aimed at clarifying basic concepts and information related to the issue. In the practical part, the selected company is first presented and then an analysis of the current state of the picking zone is created using selected methods. At the end of the thesis, measures to increase labor productivity of workplace are designed and evaluated based on the results of the analysis.
dc.description.department Ústav logistiky
dc.thesis.degree-discipline Bezpečnost logistických systémů cs
dc.thesis.degree-discipline Security of Logistic Systems en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Bezpečnost společnosti cs
dc.identifier.stag 64592
dc.date.submitted 2023-04-28


Files in this item

Files Size Format View Description
heincová_2023_dp.pdf 3.358Mb PDF View/Open None
heincová_2023_op.pdf 324.8Kb PDF View/Open None
heincová_2023_vp.pdf 153.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account