Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství

DSpace Repository

Language: English čeština 

Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství

Show full item record

No preview available
Title: Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství
Author: Řiháková, Markéta
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Tématem práce jsou microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství. Práce popisuje detailně pojem microgreens, nastiňuje jejich způsob pěstování, druhy použitých pěstebních médií. Jsou zde dále vyjmenovány a popsány nejrozšířenější druhy pěstovaných microgreens. Zároveň práce zmiňuje výhody a nevýhody pěstování microgreens. Uvádí také nutriční složení, příklady pokrmů, které jsou jimi dohotovovány. Současně jsou v práci vyjádřeny poznatky, které byly získány z výzkumných studií.
URI: http://hdl.handle.net/10563/52044
Date: 2021-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Gastronomické technologie


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
řiháková_2022_dp.pdf 2.132Mb PDF View/Open None
řiháková_2022_op.pdf 840.3Kb PDF View/Open None
řiháková_2022_vp.pdf 848.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account