Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství
Show full item record
No preview available
Title:
|
Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství |
Author: |
Řiháková, Markéta
|
Advisor: |
Mlček, Jiří
|
Abstract:
|
Tématem práce jsou microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství. Práce popisuje detailně pojem microgreens, nastiňuje jejich způsob pěstování, druhy použitých pěstebních médií. Jsou zde dále vyjmenovány a popsány nejrozšířenější druhy pěstovaných microgreens. Zároveň práce zmiňuje výhody a nevýhody pěstování microgreens. Uvádí také nutriční složení, příklady pokrmů, které jsou jimi dohotovovány. Současně jsou v práci vyjádřeny poznatky, které byly získány z výzkumných studií. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/52044
|
Date:
|
2021-12-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Gastronomické technologie |
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account