Analýza vzdělávání zaměstnanců v hotelových provozech
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Analýza vzdělávání zaměstnanců v hotelových provozech |
Autor: |
Zavadilová, Magdaléna
|
Vedoucí: |
Grussová, Anna
|
Abstrakt:
|
Předmětem práce je analýza vzdělávání zaměstnanců v hotelových provozech. První teoretická část je zaměřena na identifikaci potřeb, plánování, hodnocení, realizaci a metody pro vzdělávání a rozvoj pracovníků, kdy analýza vzdělávání je klíčovým prvkem ve vzdělanosti organizace. Ve druhé praktické části se konkrétně zaměřuji na úroveň vzdělanosti ve vybraných hotelových provozech, hodnocení této úrovně a zpracovávám návrhy a cíle pro další rozvoj těchto subjektů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5071
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
8032
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet