Alternativní masné výrobky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Alternativní masné výrobky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Alternativní masné výrobky
Autor: Cahelová, Kateřina
Vedoucí: Šenkýřová, Jana
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá alternativními masnými výrobky a alternativními směry stravování. Nejčastěji vyznávanými alternativními směry stravování jsou vegetariánství a veganství. V práci je také zahrnuta kapitola, která se zabývá majoritními a minoritními druhy masa, jejich spotřebě a výrobkům z nich. Práce se také věnuje surovinám, kterými je v alternativním masných výrobcích maso nahrazeno.
URI: http://hdl.handle.net/10563/50694
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
cahelová_2022_dp.pdf 1.627Mb PDF Zobrazit/otevřít None
cahelová_2022_op.pdf 839.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
cahelová_2022_vp.pdf 831.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet