Tvorba business modelu zaměřeného na koučink

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Tvorba business modelu zaměřeného na koučink

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Tvorba business modelu zaměřeného na koučink
Autor: Rozehnalová, Šárka
Vedoucí: Slinták, Karel
Abstrakt: Diplomová práce se zmařuje na tvorbu business modelu zaměřeného na koučink, konkrétně na vytvoření podnikání. NA základě teoretické přípravy a výstupů z analýzy podnikového prostředí je vytvořena SWOT analýza, která slouží jako základ pro vytvoření business modelu. V práci je kromě vytvořeného business modelu i hodnotová nabídka, ekonomické vyhodnocení, časová a riziková analýza.
URI: http://hdl.handle.net/10563/50534
Datum: 2022-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Podnikání a ekonomika podniku


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
rozehnalová_2022_dp.pdf 4.415Mb PDF Zobrazit/otevřít None
rozehnalová_2022_op.docx 85.16Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
rozehnalová_2022_vp.docx 49.52Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet