Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel
Autor: Sanitrák, David
Vedoucí: Mokrejš, Pavel
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá výrobou mýdla ze zvěřinového tuku, konkrétně z tuku daňka obecného. Praktická část se zabývá výrobou vzorků mýdel se třemi se měnícími faktory, kterými jsou Teplota (oC), množství NaOH použitého při saponifikaci a množství NaCl použitého při vysolování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/50394
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
sanitrák_2022_dp.pdf 3.294Mb PDF Zobrazit/otevřít None
sanitrák_2022_op.pdf 722.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
sanitrák_2022_vp.pdf 722.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet