Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin |
| Autor: |
Petrůjová, Adéla
|
| Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce je zaměřena na aplikaci lišejníku islandského do potravin. Práce zahrnuje popis lišejníku a jeho aktivních látek. Součástí praktické části diplomové práce je výroba sušenek a müsli směsí obohacených o lišejník islandský. Následně byla provedena nutriční analýza jakostních parametrů vyrobených sušenek a müsli směsí (stanovení vlhkosti, popela, lipidů, hrubé bílkoviny, škrobů, neutrálně-detergentní vlákniny, hrubé vlákniny a stravitelnosti). |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/49391
|
|
Datum:
|
2020-02-17 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
56689
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet