Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
Autor: Hoňka, Pavel
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: V této bakalářské práci jsou popisovány účinky tepelných úprav na hovězí maso a vliv na jejich hmotnostní ztráty. Tepelně upraveny byly partie hovězího nízkého roštěnce, vysokého roštěnce a kulaté plece ve dvou odlišných gastronomických zařízeních, a to v horkovzdušné troubě a konvektomatu při tepelné úpravě pečení. Dále byl zkoumán vliv přítomnosti soli na hmotnostních ztrátách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49160
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56311


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hoňka_2020_dp.pdf 4.114Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hoňka_2020_op.pdf 833.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hoňka_2020_vp.pdf 886.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet