Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování
Autor: Dostál, Tomáš
Vedoucí: Šenkýřová, Jana
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá masem a změnám během tepelného záhřevu. Je zde popsána základní charakteristika masa, stavba a jeho chemické složení. Část práce je věnována vlastnostem masa, které jsou důležité při tepelné úpravě masa. Dále jsou popsány možnosti a způsoby kulinární úpravy masa. V další části jsou popsány změny určitých vlastností masa, které se dějí během tepelného záhřevu. Poslední část se zabývá způsoby měření změn vybraných vlastnosti masa během samotného tepelného záhřevu masa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49155
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 56301


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
dostál_2020_dp.pdf 1.842Mb PDF Zobrazit/otevřít None
dostál_2020_op.pdf 824.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
dostál_2020_vp.pdf 823.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet