Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
Autor: Lysáčková, Zlata
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá cereálními směsmi s netradiční surovinovou skladbou se zaměřením na jejich oxidační stabilitu. V teoretické části jsou popsány lipidy, jejich základní rozdělení, reaktivita a analýza. Dále teorie uvádí některé lipidické složky obsažené ve směsích, především jejich obsah tuků a zastoupení mastných kyselin. Praktická část je zaměřena na analýzu vzorků müsli směsí a sušenek, jejich obsah lipidů, antioxidační aktivitu a oxidační stabilitu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48994
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 55858


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
lysáčková_2020_dp.pdf 2.060Mb PDF Zobrazit/otevřít None
lysáčková_2020_op.pdf 722.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
lysáčková_2020_vp.pdf 738.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet