Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic
Autor: Žanda, Martin
Vedoucí: Lever, John
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na téma udržitelnosti potravinového systému v České Republice, podkapitoly udržitelného rozvoje. V teoretické části jsou rozebrány globální trendy, problémy a predikce vývoje do budoucna a trendy v České Republice. V praktickou částí je dotazníkové šetření zaměřené na spotřebitele, jejich podvědomí a kontribuce k udržitelnosti potravinového systému v ČR.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48583
Datum: 2020-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva
Studijní obor: Veřejná správa a regionální rozvoj
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 55255


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
žanda_2020_dp.pdf 2.168Mb PDF Zobrazit/otevřít None
žanda_2020_op.pdf 108.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
žanda_2020_vp.pdf 84.33Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet