Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic
Show full item record
No preview available
Title:
|
Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic |
Author: |
Žanda, Martin
|
Advisor: |
Lever, John
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na téma udržitelnosti potravinového systému v České Republice, podkapitoly udržitelného rozvoje. V teoretické části jsou rozebrány globální trendy, problémy a predikce vývoje do budoucna a trendy v České Republice. V praktickou částí je dotazníkové šetření zaměřené na spotřebitele, jejich podvědomí a kontribuce k udržitelnosti potravinového systému v ČR. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/48583
|
Date:
|
2020-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva |
Discipline:
|
Veřejná správa a regionální rozvoj |
Grade for thesis and defense:
|
C
55255
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account