Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic

DSpace Repository

Language: English čeština 

Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic

Show full item record

No preview available
Title: Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic
Author: Žanda, Martin
Advisor: Lever, John
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na téma udržitelnosti potravinového systému v České Republice, podkapitoly udržitelného rozvoje. V teoretické části jsou rozebrány globální trendy, problémy a predikce vývoje do budoucna a trendy v České Republice. V praktickou částí je dotazníkové šetření zaměřené na spotřebitele, jejich podvědomí a kontribuce k udržitelnosti potravinového systému v ČR.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48583
Date: 2020-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva
Discipline: Veřejná správa a regionální rozvoj
Grade for thesis and defense: C 55255


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
žanda_2020_dp.pdf 2.168Mb PDF View/Open None
žanda_2020_op.pdf 108.7Kb PDF View/Open None
žanda_2020_vp.pdf 84.33Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account