Moderní trendy v technologii výroby piva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Moderní trendy v technologii výroby piva

Show full item record

No preview available
Title: Moderní trendy v technologii výroby piva
Author: Daňková, Iveta
Advisor: Salek, Richardos Nikolaos
Abstract: Tato bakalářská práce pojednává o moderních trendech ve výrobě piva. Cílem bylo vytvořit literární rešerši aplikace možných netradičních mikroorganismů, popsat výrobu bezlepkového piva pro jedince trpící celiakií a výrobu nealkoholických a nízkoalkoholických piv pomocí biologických a fyzikálních metod. Dále byla práce zaměřena na popsání nově objevených látek k čiření piva a možné zpracování odpadních surovin nejen pro zemědělské účely.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47527
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 53184


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
daňková_2020_dp.pdf 1.448Mb PDF View/Open None
daňková_2020_op.pdf 825.1Kb PDF View/Open None
daňková_2020_vp.pdf 820.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account