Moderní trendy v technologii výroby čokolády
Show full item record
No preview available
Title:
|
Moderní trendy v technologii výroby čokolády |
Author: |
Andrýsková, Veronika
|
Advisor: |
Salek, Richardos Nikolaos
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce se zaměřuje na moderní trendy a způsoby zpracování v procesu výroby čokolády. V práci jsou popsány základní procesy a kroky při výrobě čokolády a možné moderní způsoby výroby nebo nové druhy čokolády a různé využití čokolády. Součástí práce je vliv surovin, výrobních procesů a skladování na kvalitu čokolády. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47526
|
Date:
|
2020-02-17 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
53181
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account