Moderní trendy v technologii výroby čokolády

DSpace Repository

Language: English čeština 

Moderní trendy v technologii výroby čokolády

Show full item record

No preview available
Title: Moderní trendy v technologii výroby čokolády
Author: Andrýsková, Veronika
Advisor: Salek, Richardos Nikolaos
Abstract: Tato bakalářská práce se zaměřuje na moderní trendy a způsoby zpracování v procesu výroby čokolády. V práci jsou popsány základní procesy a kroky při výrobě čokolády a možné moderní způsoby výroby nebo nové druhy čokolády a různé využití čokolády. Součástí práce je vliv surovin, výrobních procesů a skladování na kvalitu čokolády.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47526
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 53181


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
andrýsková_2020_dp.pdf 2.154Mb PDF View/Open None
andrýsková_2020_op.pdf 840.1Kb PDF View/Open None
andrýsková_2020_vp.pdf 820.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account