Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu |
Author: |
Švandová, Monika
|
Advisor: |
Pachlová, Vendula
|
Abstract:
|
Práce se zabývá charakteristikou mikroorganismů a mikrobiálních kultur využívaných v potravinářském průmyslu. Cílem práce je vystihnout trendy ve využití mikrobiálních kultur v potravinářském průmyslu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47525
|
Date:
|
2020-02-17 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Grade for thesis and defense:
|
A
53179
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account