Technologické parametry výroby mražených krémů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologické parametry výroby mražených krémů

Show full item record

No preview available
Title: Technologické parametry výroby mražených krémů
Author: Hartmanová, Lucie
Advisor: Pachlová, Vendula
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na výrobu mražených krémů. V první části jsou uvedeny požadavky na mražené krémy z pohledu legislativy. Druhá část je určena samotnému postupu výroby mražených krémů, jsou zde popsány a vyspecifikovány jednotlivé fáze výroby. Poslední část je věnována vadám mražených krémů, ke kterým může docházet, a mohou se projevit na kvalitě finálního výrobku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47523
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: C 53174


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
hartmanová_2020_dp.pdf 2.183Mb PDF View/Open None
hartmanová_2020_op.pdf 834.9Kb PDF View/Open None
hartmanová_2020_vp.pdf 839.4Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account