Zpracování a kvalita plodů moře
Show full item record
No preview available
Title:
|
Zpracování a kvalita plodů moře |
Author: |
Navrátilová, Jiřina
|
Advisor: |
Pachlová, Vendula
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce se zabývá plody moře, jejich rozdělením a charakteristikou jednotlivých druhů. Dále popisuje proces zpracování plodů moře od vylovení z moře až po jejich zpracování v průmyslových závodech, včetně způsobů prodloužení jejich trvanlivosti jako je chlazení, mrazení a různé způsoby balení. V bakalářské práci jsou také popsány výhody a možná rizika konzumace mořských plodů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47313
|
Date:
|
2020-12-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Grade for thesis and defense:
|
A
59616
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account