Filtrační systémy pro víno

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Filtrační systémy pro víno

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Filtrační systémy pro víno
Autor: Jílková, Ludmila Anna
Vedoucí: Fic, Vlastimil
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je prostudovat literaturu týkající se filtračních systémů použitelných v průběhu výroby vína. Filtrace je zde tedy definována pouze v teoretické rovině současně s biologickými a enologickými analýzami, díky nimž je částečně možné ověřit správné provedení filtrace. Dále je rozebrán i mikrobiologický vývoj vína v průběhu jeho výroby i jeho případné nedostatky, nemoci a vady, které lze napravit filtrací. S mikrobiologickým zatížením vína úzce souvisí i použití oxidu siřičitého. Pro správné provedení filtrace je nutné tyto procesy důvěrně znát z důvodu správného použití příslušného filtračního materiálu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45339
Datum: 2019-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 52922


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
jílková_2019_dp.pdf 1.744Mb PDF Zobrazit/otevřít None
jílková_2019_op.pdf 789.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
jílková_2019_vp.pdf 758.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet