dc.contributor.advisor |
Valášek, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Klos, Patrik
|
|
dc.date.accessioned |
2019-07-04T09:10:28Z |
|
dc.date.available |
2019-07-04T09:10:28Z |
|
dc.date.issued |
2018-11-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/44038
|
|
dc.description.abstract |
První z cílů bakalářské práce je seznámení s problematikou bezpečností potravin v České republice, například jaké jsou normy pro potraviny, které k nám proudí z jiných zemí, aby měli tu správnou kvalitu, nebo jaké jsou hygienické normy pro restaurační provoz. Druhá část se zabývá gastroodpadem. Bude se snažit objasnit, jaký a kolik odpadu vzniká v restauračním provozu a z čeho je složený. V praktické části bude popisovat na vybraném restauračním provozu, jaké množství a druh potravin nakupuje, kolik potravin se využije na přípravu jídla, následně, jaké množství odpadu vznikne. Konečná část bakalářské práce se bude věnovat tomu, jak odpad dál využít. |
|
dc.format |
59 s. (83 258 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Bezpečnost potravin
|
cs |
dc.subject |
gastroodpad
|
cs |
dc.subject |
restaurační provoz
|
cs |
dc.subject |
využití odpadu
|
cs |
dc.subject |
kontrola potravin
|
cs |
dc.subject |
množství odpadu
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
složení odpadu
|
cs |
dc.subject |
Food safety
|
en |
dc.subject |
food waste
|
en |
dc.subject |
restaurant operation
|
en |
dc.subject |
use of food
|
en |
dc.subject |
food control
|
en |
dc.subject |
amount of food
|
en |
dc.subject |
hygiene
|
en |
dc.subject |
waste of composition
|
en |
dc.title |
Využití potravin restauračního provozu dle komodit |
|
dc.title.alternative |
Use of Food in Restaurants According to Commodities |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lukášková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2019-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
The first objective of this thesis is to introduce the issue of food safety in the Czech Republic, for example what are the standards for food stuffs that flow from other countries to us to have the right quality or what are the hygienic standards for restaurant operations. The second part deals with food waste. It will try to clarify how much and how much waste is generated in the restaurant operation, what i tis composed of. In the practical part will describe the selected restaurant operation, what quantity and type of food it purchases, how much food will be used to prepare the food, then how much waste will be generated. The final part of the thesis will to figure out how to make further use of the waste. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
51029
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2019-05-15 |
|
local.subject |
gastroodpad
|
cs |
local.subject |
kitchen waste
|
en |