Využití potravin restauračního provozu dle komodit

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití potravin restauračního provozu dle komodit

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Klos, Patrik
dc.date.accessioned 2019-07-04T09:10:28Z
dc.date.available 2019-07-04T09:10:28Z
dc.date.issued 2018-11-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/44038
dc.description.abstract První z cílů bakalářské práce je seznámení s problematikou bezpečností potravin v České republice, například jaké jsou normy pro potraviny, které k nám proudí z jiných zemí, aby měli tu správnou kvalitu, nebo jaké jsou hygienické normy pro restaurační provoz. Druhá část se zabývá gastroodpadem. Bude se snažit objasnit, jaký a kolik odpadu vzniká v restauračním provozu a z čeho je složený. V praktické části bude popisovat na vybraném restauračním provozu, jaké množství a druh potravin nakupuje, kolik potravin se využije na přípravu jídla, následně, jaké množství odpadu vznikne. Konečná část bakalářské práce se bude věnovat tomu, jak odpad dál využít.
dc.format 59 s. (83 258 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Bezpečnost potravin cs
dc.subject gastroodpad cs
dc.subject restaurační provoz cs
dc.subject využití odpadu cs
dc.subject kontrola potravin cs
dc.subject množství odpadu cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject složení odpadu cs
dc.subject Food safety en
dc.subject food waste en
dc.subject restaurant operation en
dc.subject use of food en
dc.subject food control en
dc.subject amount of food en
dc.subject hygiene en
dc.subject waste of composition en
dc.title Využití potravin restauračního provozu dle komodit
dc.title.alternative Use of Food in Restaurants According to Commodities
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lukášková, Eva
dc.date.accepted 2019-06-03
dc.description.abstract-translated The first objective of this thesis is to introduce the issue of food safety in the Czech Republic, for example what are the standards for food stuffs that flow from other countries to us to have the right quality or what are the hygienic standards for restaurant operations. The second part deals with food waste. It will try to clarify how much and how much waste is generated in the restaurant operation, what i tis composed of. In the practical part will describe the selected restaurant operation, what quantity and type of food it purchases, how much food will be used to prepare the food, then how much waste will be generated. The final part of the thesis will to figure out how to make further use of the waste.
dc.description.department Ústav environmentální bezpečnosti
dc.thesis.degree-discipline Řízení environmentálních rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Environmental Risk Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Bezpečnost společnosti cs
dc.thesis.degree-program Security of Society en
dc.identifier.stag 51029
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2019-05-15
local.subject gastroodpad cs
local.subject kitchen waste en


Files in this item

Files Size Format View Description
klos_2019_dp.pdf 2.261Mb PDF View/Open None
klos_2019_op.pdf 396.4Kb PDF View/Open None
klos_2019_vp.pdf 250.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account