Využití potravin restauračního provozu dle komodit

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití potravin restauračního provozu dle komodit

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití potravin restauračního provozu dle komodit
Autor: Klos, Patrik
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: První z cílů bakalářské práce je seznámení s problematikou bezpečností potravin v České republice, například jaké jsou normy pro potraviny, které k nám proudí z jiných zemí, aby měli tu správnou kvalitu, nebo jaké jsou hygienické normy pro restaurační provoz. Druhá část se zabývá gastroodpadem. Bude se snažit objasnit, jaký a kolik odpadu vzniká v restauračním provozu a z čeho je složený. V praktické části bude popisovat na vybraném restauračním provozu, jaké množství a druh potravin nakupuje, kolik potravin se využije na přípravu jídla, následně, jaké množství odpadu vznikne. Konečná část bakalářské práce se bude věnovat tomu, jak odpad dál využít.
URI: http://hdl.handle.net/10563/44038
Datum: 2018-11-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 51029


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
klos_2019_dp.pdf 2.261Mb PDF Zobrazit/otevřít None
klos_2019_op.pdf 396.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
klos_2019_vp.pdf 250.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet