Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa

Show full item record

No preview available
Title: Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
Author: Kochánek, Petr
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá tepelnými úpravami sous vide a dlouhým vařením v páře, aplikovanými na hovězí kližku z různých plemen a s různou dobou zrání. Hodnotil se vliv tepelné úpravy, plemene a vyzrání masa na texturu masa, hmotnostní ztráty a byla provedena senzorická analýza vzorků. Dle výsledků byla ohodnocena vhodnost dlouhých tepelných úprav pro daný typ suroviny, vliv na technologické parametry a porovnání s ostatními tepelnými úpravami.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42120
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 49856


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
kochánek_2018_dp.pdf 6.599Mb PDF View/Open None
kochánek_2018_op.pdf 103.4Kb PDF View/Open None
kochánek_2018_vp.pdf 537.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account