Úloha barviv v potravinářském průmyslu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Úloha barviv v potravinářském průmyslu |
Autor: |
Gábová, Zuzana
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Cílem mé bakalářské práce je zpracování tématu o využití barviv v potravinářském průmyslu. Je zde popsána legislativa používání potravinářských barviv, obecná chrakteristika přírodních a syntetických barviv a metody jejich stanovení. Další části mé práce jsou zaměřeny na podrobnější charakteristiku jednotlivých skupin přírodních a syntetických barviv, jejich výskyt a použití. V závěru jsou uvedeny výhody a nevýhody používání přírodních nebo syntetických barviv. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/4155
|
Datum:
|
2007-06-04 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
5270
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet