Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
Show full item record
No preview available
Title:
|
Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza |
Author: |
Klůzová, Alžběta
|
Advisor: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na bezlepkové müsli směsi s jedlými květy. V teoretické části práce jsou rozebrány použité cereálie a pseudocereálie, které byly do směsí použity, dále ovoce, ořechy a olejnatá semena a také jedlé květy. Je zde rozebráno chemické složení jednotlivých komponent. Dále se práce v této části zaměřuje na způsob výroby vloček a úpravu ovoce a jedlých květů. Je zde také zmíněno dělení müsli směsí. Praktická část bakalářské práce pak obsahuje analýzu základních jakostních znaků pěti analyzovaných müsli směsí. Je zde popsána výroba netradičních vloček. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/40832
|
Date:
|
2017-02-03 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
46759
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account