Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza

Show full item record

No preview available
Title: Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
Author: Klůzová, Alžběta
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na bezlepkové müsli směsi s jedlými květy. V teoretické části práce jsou rozebrány použité cereálie a pseudocereálie, které byly do směsí použity, dále ovoce, ořechy a olejnatá semena a také jedlé květy. Je zde rozebráno chemické složení jednotlivých komponent. Dále se práce v této části zaměřuje na způsob výroby vloček a úpravu ovoce a jedlých květů. Je zde také zmíněno dělení müsli směsí. Praktická část bakalářské práce pak obsahuje analýzu základních jakostních znaků pěti analyzovaných müsli směsí. Je zde popsána výroba netradičních vloček.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40832
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 46759


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
klůzová_2017_dp.pdf 4.247Mb PDF View/Open None
klůzová_2017_op.pdf 105.7Kb PDF View/Open None
klůzová_2017_vp.pdf 627.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account