Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii
Show full item record
No preview available
Title:
|
Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii |
Author: |
Semotam, David
|
Advisor: |
Mlček, Jiří
|
Abstract:
|
Cílem bakalářské práce je seznámit čtenáře s všeobecnou charakteristikou subtropického a tropického ovoce, prezentovat jeho využití v gastronomii a pomocí senzorické analýzy o něm vytvořit všeobecný obraz. V teoretické části práce jsou prezentovány vybrané druhy ovoce, které jsou následně detailněji probrány. U každého z nich je psána základní charakteristika, způsob pěstování, teoretické poznatky, empirické znalosti autora, dělení a gastronomické využití. Praktická část je zaměřena na senzorickou analýzu vybraných druhů ovoce a přibližuje problematiku hodnocení organoleptických vlastností. Bakalářská práce na téma subtropické, tropické plody a jejich využití v gastronomii je určena nejen pro studenty a akademické pracovníky, ale i pro širokou veřejnost a jako vhodné doplnění obsáhlého tématu ovoce tropů a subtropů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/39418
|
Date:
|
2017-02-03 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
41741
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account