Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb
Show full item record
No preview available
Title:
|
Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb |
Author: |
Malý, Daniel
|
Advisor: |
Popesko, Boris
|
Abstract:
|
Hlavním cílem práce je vypracování podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení schopné upevnit svou pozici na trhu a být ziskové. Teoretická část se zabývá zákony a nor-mami pro založení společnosti s ručením omezeným a jejího provozu v daném sektoru. Praktická část charakterizuje zakládaný podnik a zpracovává podnikatelský plán. Jednotlivé částí plánu zpracovávají dostupné informace, analyzují je a vyhodnocují optimální varianty řešených situací. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/38217
|
Date:
|
2016-02-15 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Discipline:
|
Management a ekonomika |
Grade for thesis and defense:
|
A
43180
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account