Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb
Autor: Malý, Daniel
Vedoucí: Popesko, Boris
Abstrakt: Hlavním cílem práce je vypracování podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení schopné upevnit svou pozici na trhu a být ziskové. Teoretická část se zabývá zákony a nor-mami pro založení společnosti s ručením omezeným a jejího provozu v daném sektoru. Praktická část charakterizuje zakládaný podnik a zpracovává podnikatelský plán. Jednotlivé částí plánu zpracovávají dostupné informace, analyzují je a vyhodnocují optimální varianty řešených situací.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38217
Datum: 2016-02-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Management a ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 43180


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
malý_2016_dp.pdf 1.693Mb PDF Zobrazit/otevřít None
malý_2016_op.docx 27.51Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
malý_2016_vp.docx 26.70Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet