Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa
Autor: Kochánek, Petr
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá procesy a vlivy při zrání hovězího masa a vlivy dlouhého zrání, takzvaného staření na kvalitu masa. Další část je zaměřena, na rozdělení jednotlivých částí hovězího masa a využití zracích procesů pro výrobu pokrmů v české i zahranič-ní gastronomii a vlivu staření na kvalitu pokrmů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37986
Datum: 2016-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 42829


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kochánek_2016_dp.pdf 5.137Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kochánek_2016_op.pdf 528.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kochánek_2016_vp.pdf 529.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet