Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují. |
Author: |
Dlabačová, Lenka
|
Advisor: |
Matějíček, Jindřich
|
Abstract:
|
Má bakalářská práce se zabývá kvalitou pokrmů a faktory, které ji ovlivňují. Ve stručnosti jsou zde charakterizovány orgány kontrolující kvalitu potravin a legislativa, která se touto problematikou zabývá. Další část práce charakterizuje konvenientní výrobky, které usnad-ňují přípravu hotových jídel. V poslední kapitole je věnována pozornost způsobu podávání pokrmů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3776
|
Date:
|
2009-06-04 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
5226
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account