Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují. |
Autor: |
Dlabačová, Lenka
|
Vedoucí: |
Matějíček, Jindřich
|
Abstrakt:
|
Má bakalářská práce se zabývá kvalitou pokrmů a faktory, které ji ovlivňují. Ve stručnosti jsou zde charakterizovány orgány kontrolující kvalitu potravin a legislativa, která se touto problematikou zabývá. Další část práce charakterizuje konvenientní výrobky, které usnad-ňují přípravu hotových jídel. V poslední kapitole je věnována pozornost způsobu podávání pokrmů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3776
|
Datum:
|
2009-06-04 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
5226
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet