Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta |
Author: |
Kubíčková, Kamila
|
Advisor: |
Burešová, Iva
|
Abstract:
|
Cílem této bakalářské práce bylo zjistit vliv zmrazení bezlepkových těst na změnu jejich reologických vlastností a určit nejvhodnější přídavek vody do zmrazovaných bezlepkových těst. K tomuto pokusu byly použity vzorky těsta připraveného z amarantové, pohankové a cizrnové mouky. Ze všech tří druhů mouk byly vytvořeny tři receptury lišící se přídavkem vody. Měřená těsta obsahovala 65 %, 70 % a 75 % vody vztažené na hmotnost použité mouky. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/37583
|
Date:
|
2016-02-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
42196
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account