Systém řízení rizik v potravinářském podniku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Systém řízení rizik v potravinářském podniku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systém řízení rizik v potravinářském podniku
Autor: Koláříková, Ingrid
Vedoucí: Hoke, Eva
Abstrakt: Předmětem této práce je popsat systém řízení rizik v potravinářském podniku obecně a zjistit, jak lze analyzovat a aplikovat řízení rizik v praxi. V teoretické části seznámím čte-náře s několika základními pojmy z oblasti systému řízení rizik v potravinářském podniku, specifikuji řízení rizik obecně a uvádím vhodné systémy pro řízení rizik. Hlavním přínosem druhé, praktické části bakalářské práce je vlastní návrh zavedení interního systému kontroly pro fiktivní maloobchodní prodejnu. Důležitou součástí je příručka HACCP pro prodejnu a vypracování analýzy nebezpečí u jednotlivých druhů výrobků. Následně určím a metodou PNH vyhodnotím všechna možná rizika, stanovím výsledky a poté vypracuji protokol pro interní audit a navrhnu možná opatření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34403
Datum: 2015-02-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 40578


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
koláříková_2015_dp.pdf 1.708Mb PDF Zobrazit/otevřít
koláříková_2015_vp.pdf 163.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
koláříková_2015_op.pdf 76.09Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet