Systém řízení rizik v potravinářském podniku
Show full item record
No preview available
Title:
|
Systém řízení rizik v potravinářském podniku |
Author: |
Chaplygina, Viktoriya
|
Advisor: |
Heinzová, Romana
|
Abstract:
|
Předmětem této bakalářské práce "Systém řízení rizik v potravinářském podniku" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve výrobním procesu vybraného potravinářského podniku. Na základě vyhodnoceni zpracovat výsledky a doporučit návrh nebo případné opatření. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je potravinářství, historie potravinářství a potravinové právo. V další kapitole seznamuji čtenáře s normou HACCP a IFS certifikaci. Nemalá pozornost je věnována jakosti a kvalitě v potravinářství jejích řízení a důvodů sledováni. V poslední kapitole je popsáno řízení rizik, jeho definice, kvalifikace a možnosti na snížení rizik. V praktické části představuji podnik a postup výroby kojeneckých výživ. Zabývám se analýzou výrobního procesu a určuji rizika, která mohou nastat v jednotlivých částech výroby. Pomocí daných metod zhodnotím rizika a zpracují výsledné hodnoty. Výsledkem bude doporučení návrhu na opatření v zamezení vzniku rizik. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/34393
|
Date:
|
2015-02-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav krizového řízení |
Discipline:
|
Ovládání rizik |
Grade for thesis and defense:
|
B
40568
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account