Analýza konkurenceschopnosti pizzerie PIZZABURGER

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti pizzerie PIZZABURGER

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza konkurenceschopnosti pizzerie PIZZABURGER
Autor: Vaňhara, David
Vedoucí: Kubík, Josef
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá otázkou konkurenceschopnosti pizzerie PIZZABURGER sídlící ve Zlíně. Cílem teoretické částí této bakalářské práce je zpracovat poznatky z oblastí zabývajících se konkurenceschopností, především tedy z marketingu. Cílem praktické části je využít těchto znalostí k prozkoumání konkurenceschopnosti pizzerie. Do analyzování je zahrnuto dotazníkové šetření, jeho vyhodnocení a využití konkrétních marketingových nástrojů: SWOT analýzy, PEST analýzy a Porterova modelu pěti konkurenčních sil. Z důvodu potřeby vyhodnocení stávající nabídky pizzerie, byla také použita BCG matice. Bakalářská práce obsahuje návrhy a doporučení ke zlepšení současného stavu konkurence-schopnosti pizzerie PIZZABURGER a jejich finanční vyčíslení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/33769
Datum: 2015-02-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: Management a ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 39607


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vaňhara_2015_dp.pdf 3.877Mb PDF Zobrazit/otevřít
vaňhara_2015_vp.docx 22.5Kb Microsoft Word 2007 Zobrazit/otevřít
vaňhara_2015_op.docx 23.88Kb Microsoft Word 2007 Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet