Čiření vín a následných produktů na bázi vína
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Čiření vín a následných produktů na bázi vína |
Autor: |
Polachová, Lenka
|
Vedoucí: |
Fic, Vlastimil
|
Abstrakt:
|
Předmětem bakalářské práce se použití čiřících prostředků ve vinařské technologii. V práci je zahrnut přehled čiřících prostředků a jejich vliv na kvalitu vín. Dále jsou v práci charakterizovány zákaly vín, příčiny jejich vzniku a možnosti odstranění. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/31593
|
Datum:
|
2015-01-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
37863
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet