Charakteristika a technologie italské gastronomie
Show full item record
No preview available
Title:
|
Charakteristika a technologie italské gastronomie |
Author: |
Ovčačíková, Alena
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Cílem této práce je poukázat na jedinečnost italské gastronomie, na způsob stolování, spe-cifické potraviny, technologické postupy a také, jak tato zahraniční gastronomie ovlivňuje lidskou výživu ze zdravotního hlediska. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30895
|
Date:
|
2014-02-11 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
30711
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account