Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb |
Autor: |
Masláková, Eva
|
Vedoucí: |
Janíček, Miroslav
|
Abstrakt:
|
Cieľom tejto bakalárskej práce je charakteristika spôsobov balenia čerstvého mäsa a rýb. V úvodnej časti práce je rozoberané základné zloženie mäsa, proces jeho zrenia a spôsoby chladenia. Ďalej sú spomenuté rôzne typy obalov, ktoré sa používajú pri balení mäsa rýb. V poslednej časti sú rozobrané jednotlivé spôsoby balenia. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30879
|
Datum:
|
2014-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
30505
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet