Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd
Show full item record
No preview available
Title:
|
Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd |
Author: |
Čapková, Lenka
|
Advisor: |
Rop, Otakar
|
Abstract:
|
Cílem diplomové práce bylo srovnat 16 odrůd jabloní ve vztahu k jejich antioxidačním vlastnostem. Konkrétně byl sledován obsah polyfenolů, flavonoidů a vlastní antioxidační aktivita. Výsledky byly doplněny o analýzy refraktometrické sušiny. Jako nejperspektiv-nější odrůdy s vysokou antioxidační aktivitou se jeví zejména 'Šampion', 'Rosana' a 'Rubinole'. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25024
|
Date:
|
2013-01-16 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
30691
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account