Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných zeleninových výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných zeleninových výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných zeleninových výrobků
Autor: Lacinová, Ilona
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Diplomová práce popisuje vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných zeleninových výrobků. Teoretická část se zabývá popisem rozdělení zeleniny, jejím chemickým složením, charakteristikou vybraných konzervárenských surovin, technologií výroby tepelně sterilovaných zeleninových výrobků a popisem analytických metod pro kontrolu těchto výrobků. V praktické části jsou popsány vybrané analytické metody využité pro srovnání jednotlivých vzorků, na nichž byly aplikované různé sterilační zákroky. Sledován byl obsah vitaminu C, b-karotenu a antioxidační kapacita.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24873
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30745


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
lacinová_2013_dp.pdf 2.225Mb PDF Zobrazit/otevřít
lacinová_2013_vp.pdf 63.17Kb PDF Zobrazit/otevřít
lacinová_2013_op.pdf 64.05Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet