Stanovení vybraných fenolických látek v ovocných nápojích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vybraných fenolických látek v ovocných nápojích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vybraných fenolických látek v ovocných nápojích
Autor: Masaříková, Lucie
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Cílem práce je popsat a stanovit vybrané fenolické látky, které jsou obsaženy v jablečných šťávách. Dále je popsána technologie výroby ovocných šťáv, typy konzervace šťáv a je zde uvedena i charakteristika důležité výchozí suroviny ? jablek. Analýza jablečných džusů je provedena pomocí vysoce účinné kapalinové chromatografie s UV/VIS detektorem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24688
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30748


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
masaříková_2013_dp.pdf 3.283Mb PDF Zobrazit/otevřít
masaříková_2013_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
masaříková_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet