Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu
Autor: Horáková, Marcela
Vedoucí: Gálová, Jitka
Abstrakt: V bakalářské práci jsem se věnovala jablkům, která jsou ovocem typickým pro naše klimatické podmínky. Na začátku se v první kapitole dozvíme všeobecné informace o složení a výživové hodnotě jablek, v následujících kapitolách je již pozornost zaměřena na jablečnou dřeň a její další použití jako polotovaru při výrobě ovocných nektarů, dětských přesnídávek a ovocných pomazánek. Závěr práce je věnován legislativě zmíněných produktů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24280
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30679


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
horáková_2013_bp.pdf 1.803Mb PDF Zobrazit/otevřít
horáková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
horáková_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet