Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik
Autor: Hlaváčová, Irena
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo sledovat vliv stupňovaných dávek půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti paprik. Byly použity tři úrovně hnojení. Sledován byl obsah polyfenolů, flavonoidů a celkové antioxidační aktivity. Výzkum byl prováděn formou nádobového pokusu. Chemickými analýzami byl zjištěn vliv různých dávek hnojení na zmíněné parametry.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24044
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 29433


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hlaváčová_2013_dp.pdf 7.986Mb PDF Zobrazit/otevřít
hlaváčová_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hlaváčová_2013_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet