Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek |
Autor: |
Kotačková, Petra
|
Vedoucí: |
Hanuštiak, Pavel
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá antioxidační aktivitou a celkovým obsahem polyfenolů u vybraných odrůd jablek a hrušek. Teoretická část se zabývá pěstováním jablek a hrušek, charakteristikou těchto odrůd, chemickým složením ovoce. Dále jsou v této části popsané nejčastější metody stanovení antioxidační aktivity. V praktické části jsou vyhodnoceny výsledky stanovení sušiny, antioxidační aktivity a celkových polyfenolů. Výsledky jsou dále zpracované do grafů a tabulek. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24033
|
Datum:
|
2013-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
30703
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet