Vliv mechanického opracování surovin rostlinného původu na účinnost sterilačního zákroku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv mechanického opracování surovin rostlinného původu na účinnost sterilačního zákroku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv mechanického opracování surovin rostlinného původu na účinnost sterilačního zákroku
Autor: Procházková, Alena
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Diplomová práce popisuje vliv mechanického opracování na sterilační účinek různých druhů ovoce a zeleniny. Teoretická část se zabývá rozdělením jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, úpravami při jejich zpracování, rozdělením konzervačních metod, s důrazem na tepelnou sterilaci. Dále jsou v práci popsány nejběžnější metody kontroly sterilačního účinku se zaměřením na stanovení hodnoty W a také někteří analytičtí ukazatelé s popisem jejich stanovení. Praktická část se zabývá vyhodnocením stanovované hodnoty W a také vyhodnocením jednotlivých použitých analytických metod. Je zde také vyhodnocena sen-zorická analýza vzorků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23976
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 29958


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
procházková_2013_dp.pdf 5.097Mb PDF Zobrazit/otevřít
procházková_2013_vp.pdf 62.73Kb PDF Zobrazit/otevřít
procházková_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet