Využití sýrů v Gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití sýrů v Gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití sýrů v Gastronomii
Autor: Čajková, Christelle
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Bakalářská práce zpracovává charakteristiku a rozdělení nejznámějších zahraničních sýrů a jejich využití ve světové a tuzemské gastronomii. Teoretická část dále zpracovává chemické složení a nutriční význam sýrů ve výživě člověka. Pomocí ukázek inovací, které se v posledních letech objevily na českém trhu zjistíme, jakým způsobem se vyvíjí trendy využití sýrů v tuzemské gastronomii.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23175
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25580


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
čajková_2012_bp.pdf 816.3Kb PDF Zobrazit/otevřít
čajková_2012_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
čajková_2012_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet