Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii
Autor: Řezníček, Stanislav
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Bakalářská páce se zabývá konzumací jedlého hmyzu - Entomofagií. Obecně popisuje nu-triční hodnoty a chemické složení vybraných druhů jedlého hmyzu. Podrobněji se zaměřuje na způsoby sběru a konzumaci hmyzu v různých zemích. Charakterizuje základní kulinární úpravy v gastronomii a další možnosti využití hmyzu v nedaleké budoucnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22319
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 24258


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
řezníček_2012_bp.pdf 1.617Mb PDF Zobrazit/otevřít
řezníček_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
řezníček_2012_op.doc 91Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet