Stanovení stravitelnosti hlíz jakonu metodou in vitro

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení stravitelnosti hlíz jakonu metodou in vitro

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení stravitelnosti hlíz jakonu metodou in vitro
Autor: Klánová, Lucie
Vedoucí: Dvořáková, Monika
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá stanovením stravitelnosti jednotlivých genotypů hlíz jakonu metodou in vitro. U těchto genotypů byly dále zjištěny hodnoty vlhkosti, sušiny a popela. V teoretické části byly popsány vybrané čeledi andských plodin, jejich botanické a chemické vlastnosti. V dalším úseku práce byla charakterizována historie, rozšíření, chemické složení, využití, pěstování a botanika jakonu samotného. Poslední dvě kapitoly byly věnovány trávicí soustavě a metodám stanovení stravitelnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22306
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25539


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
klánová_2012_dp.pdf 14.53Mb PDF Zobrazit/otevřít
klánová_2012_vp.pdf 63.45Kb PDF Zobrazit/otevřít
klánová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet