Víno jako součást gastronomie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Víno jako součást gastronomie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Víno jako součást gastronomie
Autor: Meisel, Petr
Vedoucí: Sukovitá, Marcela
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je ukázat možnosti jak kombinovat jídlo a víno. Upozornit na informace uváděné výrobci vín na etiketách svých výrobků. V práci je dále uvedena krátká historie vína, kategorie a označování vín dle zákona. Také se zabývám odrůdami révy vinné zapsanými do státní odrůdové knihy a základy sommelierství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22031
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 27692


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
meisel_2012_bp.pdf 1.330Mb PDF Zobrazit/otevřít
meisel_2012_vp.zip 68.23Kb Neznámý Zobrazit/otevřít
meisel_2012_op.doc 226Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet