Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav potravinářského inženýrství
Diplomové práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Diplomové práce: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 21-40 z 120
další strana
Vybrané charakteristiky syrového mléka
Balajková, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa
Dubjel, Ondřej
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-18
)
Stanovení potravinářsky významných mikroorganizmů na vybraných kultivačních půdách
Odstrčilíková, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-26
)
Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků
Mořkovská, Taťána
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Chemické a nutriční charakteristiky rýže.
Poláchová, Klára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas metodou in vitro inkubátorem Daisy
Gábová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí
Krejčí, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Produkce biogenních aminů bakteriemi izolovanými z drůbeže
Klčovská, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Srovnání metod pro detekci biogenních aminů u bakterií mléčného kvašení
Hlobilová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Stanovení antioxidantů pomocí HPLC - ECD
Březnická, Jitka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Porovnání účinku fosforečnanů v různém kondenzačním stupni na růst vybraných mikroorganizmů
Pospíšilová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-15
)
Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
Ciprysová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-13
)
Vlastnosti a využití krajových odrůd jabloní
Havalová, Darina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Stanovení molární hmotnosti a distribuce molárních hmotností želatiny pomocí gelové permeční chromatografie
Stojaspal, Roman
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-18
)
Antioxidanty v bramborách
Konečná, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-25
)
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
Kostřicová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Využití dikarboxylových kyselin jako náhrady tavicích solí v tavených sýrech
Kosibová, Natália
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Stanovení kyseliny ginkgolové metodou HPLC
Blažková, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu
Juřík, David
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Vliv aditivních látek na reologické vlastnosti pšeničných těst
Bílková, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 21-40 z 120
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se